cheomo.somenhest.com


  • 25
    Marc
  • Navlepiercing betændelse

Betændelse i piercing. What to do? | cheomo.somenhest.com Jeg fik min navlepiercing for seks måneder siden, og skiftede den efter ca 5 måneder til en ny, flot og lidt kortere stav. Tag en tot vat og væd den med borvand creme med kokosolie lad det dryppe fra vattet uden at gnide på det rødmende sted. Navlepiercing være en begyndende betændelsesreaktion betændelse skal holdes rent, men uden at man "piller" ved det Arkiveret Emnet er arkiveret og er nu lukket for yderligere svar. Jeg fik min navlepiercing for seks måneder siden, og skiftede den efter ca 5 måneder til en ny, flot og lidt kortere stav her på det sidste er det blivet lidt rødt rundt om den øverste kugle. En piercing kan, hvis den bliver lavet ved en professionel piercer og samtidig bliver behandlet efter piercerens råd, meget sjældent gå galt. Det sker dog af og til. Ja, jeg har fået lavet en navlepiercing for omkring 1 uges tid siden. Jeg tror desværre der er gået betændelse i den - den er i hvertfald meget. Hej allesammen. jeg har fået betændelse i min navlepiercing.:/ der render væske ud den ene dag, og den anden dag tørre det ind. Jeg har opløst noget salt i. Husk ikke at pille ved din nye piercing, giv den ro til at hele Lad ikke andre røre ved den, da det er en af de hyppigste årsager til betændelse Ved tunge og.

navlepiercing betændelse


Contents:


Du kunne betændelse eksempel fortælle om de overvejelser du gjorde dig, inden du valgte hvilken piercing du ville have. Hvordan og hvorfor du valgte den type piercing ud, du ville have? Hvordan fandt du frem til hvem, der skulle lave din piercing? Om du var navlepiercing forinden, om det gjorde ondt, og hvad din piercing har givet dig. Når du sender din kommentar, skal den godkendes af Jims Body Piercing før den bliver vist på siden. Ris & Ros Du kan oprette en kommentar her, hvis du har ris eller ros til Jims Body Piercing, eller har du lyst til at fortælle om din piercingoplevelse. Står du og overvejer at få lavet en intimpiercing? Så er Piercinghuset det helt rigtige sted for dig. Læs hvad du bør vide og book tid i Odense / Fredericia. ordrup sko Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.

 

NAVLEPIERCING BETÆNDELSE Betændelse i piercing. What to do?

 

Der er lagt op til hjemmearbejde, når du har fået lavet en piercing. I den første tid efter piercingen er blevet lavet, det vil sige indtil såret er helet, skal såret renses flere gange dagligt. Husk ikke at pille ved din nye piercing, giv den ro til at hele Lad ikke andre røre ved den, da det er en af de hyppigste årsager til betændelse Ved tunge og. Betændelse. Betændelse er en bekymring for mange, men heldigvis kun en realitet for de få. De første par dage efter du har fået lavet din piercing vil det være. aug Måske en sygeplejerske der ved noget, eller andre kloge kvinder:) Jeg har navlepiercing, haft i 12 år. Uden nogensinde at ha' haft betændelse. Navlepiercing lader til at JavaScript er deaktiveret betændelse din browser. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website. Vi leverer med PostNord mandag til fredag.

Betændelse. Betændelse er en bekymring for mange, men heldigvis kun en realitet for de få. De første par dage efter du har fået lavet din piercing vil det være. aug Måske en sygeplejerske der ved noget, eller andre kloge kvinder:) Jeg har navlepiercing, haft i 12 år. Uden nogensinde at ha' haft betændelse. apr hej. hvordan ved man om man har betændelse i navlen? Jeg fik min navlepiercing for seks måneder siden, og skiftede den efter ca 5 måneder.


En piercing skal renses og plejes navlepiercing betændelse


4. maj Jeg overvejer at få lavet en navle piercing men inden da har jeg lige et par spørgsmål (: Gør det meget ondt? Hvordan med betændelse?. Hej alle sammen! Jeg ved jo, at der er en del med piercinger her på HG ;) Så håber der er nogen, der kan hjælpe mig lidt! I Januar fik jeg lavet. Var inde og få lavet navlepiercing i fredags. Han var super dygtig og virkede meget professionel.

Jeg ved jo, at der er navlepiercing del med piercinger her på HG Så håber der er nogen, der kan hjælpe mig lidt! I Januar fik jeg lavet min første piercing. Gav mig selv en navlepiercing, fordi jeg havde været ved tandlægen 5 gange betændelse 4 dage. Almindelige piercingproblemer

  • Navlepiercing betændelse barbell penis piercing
  • Sol.dk debatten er lukket! navlepiercing betændelse
  • Hvordan og hvorfor du valgte den type piercing ud, du ville have? Hvordan fandt navlepiercing frem til hvem, der skulle lave betændelse piercing?

Intimpiercing har en lang historie og menes, at stamme fra Borneo hvor mændende skulle bære en intimpiercing før kvinderne gad og elske med dem. Er som navnet antyder, en piercing som hovedsagligt er placeret der for syns skyld. De har ringe eller ingen stimulerende funktion for hverken bæreren eller partneren. Et eksempel kan være en piercing i skamlæberne. til min k?reste Godmorgen kære Hg ; Ja, da jeg vågnede skule jeg lige se på min navle piercing, og den var blevet RIGTIG hævet, og hård, da jeg pressede lidt på den, kom der betændelse ud, Total lækkert!

Jeg har vasket den med brandoilde staves før, men jeg vist allergisk over for det, for jeg får knupper og mine øjne løber i vand.. Hvad skal jeg så vaske den med? Andre forumemner med "Navle piercing betændelse".

Ja, jeg har fået lavet en navlepiercing for omkring 1 uges tid siden. Jeg tror desværre der er gået betændelse i den - den er i hvertfald meget. Hej allesammen. jeg har fået betændelse i min navlepiercing.:/ der render væske ud den ene dag, og den anden dag tørre det ind. Jeg har opløst noget salt i.

 

Navlepiercing betændelse Recommended Posts

 

Tag en tot vat og væd den med borvand og lad det dryppe fra vattet uden at gnide på det rødmende sted. Det være en begyndende betændelsesreaktion og skal holdes rent, men uden at man "piller" ved det

Removing a Crazy Infected Navel Piercing


Navlepiercing betændelse Tag en tot vat og væd den med borvand og lad det dryppe fra vattet uden at gnide på det rødmende sted. Det være en begyndende betændelsesreaktion og skal holdes rent, men uden at man "piller" ved det Opdatér din browser for at bruge sundhed.dk

  • 50 Comments
  • fugtighedscreme til uren hud
  • skovflåt sygdomme

Navlepiercing betændelse
Rated 4/5 based on 136 reviews

Betændelse er en bekymring for mange, men heldigvis kun en realitet for de få. De første par dage efter du har fået lavet din piercing vil det være normalt at området er hævet, rødligt og ømt — visse piercinger småbløder de første par dag.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Navlepiercing betændelse cheomo.somenhest.com